Известие

Collapse
No announcement yet.

Помооощ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помооощ!

Здравейте.Моята Алфа 156 1.8ТС си имаше променливи ниски обороти още при покупката.Лошото е,че не само ги мени,ами от време на време при спиране на светофар направо си гасне.Иначе при високите обороти няма грижи..На диагностика в Бош сервиз на Кукленско шосе в Пловдив ми казаха,че има проблем в ламбда сондата.Смених я в същия сервиз,изчистиха грешките и казаха-няма проблем.Обаче пак ги мени и гасне.Ходих пак на диагностика,този път в друг Бош сервиз(на Скобелева майка) и след 50 минутно умуване ми казаха-дебитомер за смяна.Никаква друга причина.Във форума чета,че може има други причини-моторче за празния ход,дроселова клапа и др.Моля за съвет,защото вече се виждам в чудо!
    156 1.8 TS

Хубаво е да напишеш какве е колата в подписа Предполагам че за Пловдив става въпрос.
    За София Вантотрейд
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Писах във форума преди да си купя колата и сега не мога да сложа в подписа модела-156 1.8 Twin Spark.
      156 1.8 TS

Comment

Ако е за Пловдив- Сервиз Елеганс. В двора на Мототехника на изхода за Труд. Търсиш Джими. Има съфорумници, които са доволни от обслужването. Последният път като бях там, имаше 3 алфи
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Мерси много!
          156 1.8 TS

Comment

Имах същия проблем Почистихме дроселовата клапа и проблема се оправи Но сега след 7 месеца каране дойде ламбда за смяна ехххх
            156 1.8 T.S 144 hp '99
            Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

Вече си поръчах нов дебитомер.Другата седмица ще дойде и ако причината не е била в него,ще се гръмна!
              156 1.8 TS

Comment

убаво е преди да са порача , а са тестуват такива чакрове...
                Hell Yeah!

Comment

Убаво е,ама от къде да взема такъв чарк за тестване?Е,сега вече ще имам един за лична употреба
                  156 1.8 TS

Comment

Working...
                  X